Καλωσορίσατε στην ανανεωμένη σελίδα μας!

Καλωσορίσατε στην ανανεωμένη σελίδα μας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα 28/10/21 λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα του συλλόγου μας. Ανανεωμένη με όλες τις βασικές πληροφορίες. Ο νέος ιστότοπος διαθέτει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον επισκέπτη αλλά και για τους χορευτές μας! Πλέον απόλυτα συνδεδεμένος με δυναμικές φόρμες επικοινωνίας αλλά και social media.

Στην ιστοσελίδα μας θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα και δράσεις του Συλλόγου μας, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να δέχεστε και επιμορφωτικά άρθρα τα οποία θα παρουσιάζουμε και θα έχουν σχέση με την παράδοση και τα έθιμα μας! Να τονίσουμε ότι η σελίδα είναι ακόμη υποκατασκευή σε μερικές ενότητες οι οποίες θα εμπλουτίζονται με τον καιρό!

Εκ του προέδρου μας κ. Στέφανου Φασιά:
“Αγαπητοί φίλες και φίλοι, σας καλωσορίζουμε στην νέα διαδικτυακή κοινότητα μας! Να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες όπου σήμερα τιμούμε την επέτειο του 1940. Ελπίζουμε η σημερινή μέρα να διαφωτίσει και επαγρυπνήσει όλους μας, καθώς όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Στις δύσκολες εποχές της πανδημίας, είμαστε εδώ, ο σύλλογος μας έτοιμος για κάθε δράση. Eύχομαι σε όλους τους μαθητές μας καλή χορευτική χρονιά! Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επικοινωνία! Σας ευχαριστούμε! ”