Ηπειρώτικα Παραδοσιακά Κάλαντα [+Βίντεο]

Ηπειρώτικα Παραδοσιακά Κάλαντα [+Βίντεο]

O Χορευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης “Η Ήπειρος” διοργάνωσε στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΜΕΑ “Φίλιππος” και σας στέλνουν τις καλύτερες ευχές τραγουδώντας τα Ηπειρώτικα Παραδοσιακά Κάλαντα Χριστουγέννων.

Τραγουδούν ειδικά από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Φίλιππος οι: Φοίβος Φασιάς, Θεοδώρα Βόκα, Ανδριάνα Γαλατίδου, Άγγελος Βαλούκας, Παναγιώτης Τσουκαλάς.

Το μουσικό βίντεο συνοδεύουν οι χορευτές του Χορευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης “Η Ήπειρος” σε συνεργασία με τους μουσικούς: Νίκος Μπούσιος – Κλαρίνο, Πάνος Μπούσιος – Βιολί, Σταύρος Παπασταύρου – Λαούτο, Στέλιος Καλατζογλου & Άγγελος Βαλούκας – Ντέφι.

Πρόεδρος και Χοροδιδάσκαλος είναι ο κ. Στέφανος Φασιάς, ο οποίος συνεχίζει ακούραστα το έργο διατήρησης και εκμάθησης της παράδοσης, μαζί με την χοροδιδάσκαλο του ΑΣ ΑΜΕΑ Φίλιππος, Μάρθα Βόκα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι, μετά από τα χρόνια της πανδημίας, διοργανώνεται από τον Χορευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης “Η Ήπειρος” στις 15 Ιανουαρίου του 2023, το 9ο μεγάλο Ηπειρώτικο Πανηγύρι στην Θεσσαλονίκη με τους “άρχοντες” της Ηπειρώτικης παράδοσης, Πετρολούκα Χαλκιά, Αντώνη Κυριτση, Σάββα Σιάτρα. Πληροφορίες στο www.syllogosepirus.gr

Εκ μέρους όλων των μελών και των Δ.Σ.
σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές με υγεία!