Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1o Φεστιβάλ Καντίνας – Θεσσαλονίκη

28 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 9:00 πμ - 2 Οκτωβρίου, 2022 @ 12:00 μμ

Ο σύλλογος μας θα σας παρουσιάσει χορούς από Θράκη και Ήπειρο. Χοροδιδάσκαλος ο Στέφανος Φασιάς! Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει για τον Σύλλογο μας:

  • Παρασκευή 30/9 – Χοροί Θράκης
  • Κυριακή 2/10 – Ηπειρώτικοι χοροί – Λήξη εκδήλωσης

Παράλληλα την Τετάρτη στις 28/9 θα δώσει παράσταση το χορευτικό του ΑΣ ΑΜΕΑ Φίλιππος, όπου όλοι μαζί συμβάλουμε στις δράσεις του συλλόγου.

Η Thessaloniki Brand, διοργανώνει το 1o Φεστιβάλ Καντίνας – “Canteen Festival”, που θα πραγματοποιηθεί από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο πρώην Στρατόπεδο Μεγ. Αλεξάνδρου του Δήμου Αμπελοκήπων, όπου θα υπάρχουν κάθε λογής καντίνες με διαφορετικά είδη φαγητού, γλυκού, ποτού καθώς και αρκετές δράσεις για παιδιά και επιδείξεις μαγειρικής παραδοσιακής κουζίνας.

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και πολιτισμού, που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη και όχι μόνο. Ένα φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει μουσικά και χορευτικά δρώμενα από πολιτιστικούς συλλόγους όχι μόνο της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, καθώς και συμμετοχές από σχολές χορού και τοπικά μουσικά σχήματα.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και την Δημοτική Κοινωφελή επιχείρηση (ΚΔΕΔΑΜ) για τη μεγαλύτερη συμβολή στην ανάπτυξη, διάδοση και την προβολή της περιοχής στο πλαίσιο του πολιτιστικού γαστρονομικού πολιτισμού.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 9:00 πμ
Τέλος:
2 Οκτωβρίου, 2022 @ 12:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://thessaloniki-brand.gr/

Διοργανωτής

THESSALONIKI BRAND
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Πρώην Στρατόπεδο Μεγ. Αλεξάνδρου
Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκης, Αμπελόκηποι 56121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής