Αφιέρωμα στον “καραντινάτο” Ζορμπά + Βίντεο

Αφιέρωμα στον “καραντινάτο” Ζορμπά + Βίντεο

Αναμφίβολα ο Ζορμπάς του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη είναι το αγαπημένο μας συρτάκι το οποίο χορεύουμε σχεδόν σε κάθε Διεθνή παράσταση και όχι μόνο!

Πέρσι τέτοια εποχή η χώρα μας, βρίσκονταν στο 2ο Lockdown της πανδημίας του Covid19. Ήδη όλοι οι χορευτικοί σύλλογοι είχαν αναστείλει τις δραστηριότητες τους λόγω των περιοριστικών μέτρων. Ψάχνοντας να βρούμε έναν τρόπο να επικοινωνήσουμε και να μείνουμε ενωμένοι στην ενασχόληση με τους χορούς αποφασίσαμε να χορέψουμε εξ’ αποστάσεως τον ξακουστό Ζορμπά!

Έτσι τα γυρίσματα και το χτίσιμο του project ξεκίνησαν αρχές Νοεμβρίου του 2020. Ό καθένας έστειλε το βίντεο του από όπου και αν βρισκόταν, από την επαρχία ακόμη και από το εξωτερικό. Τα βίντεο ενώθηκαν δημιουργώντας ένα ωραίο αποτέλεσμα πάντα με τις οδηγίες του χοροδιδάσκαλου, Στέφανου Φασιά! Στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλες διαδικτυακές δραστηριότητες τις οποίες μπορείτε να δείτε στο επίσημο κανάλι μας στο youtube.

Ο καραντινάτος Ζορμπάς τράβηξε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ με αναδημοσιεύσεις σε πολλά websites αλλά και εκπομπές καναλιών. Σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω σε ένα βίντεο αφιέρωμα:

Εδώ μπορείτε να δείτε το original βίντεο που δημιουργήσαμε:

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε το ρεπορτάζ όπως είχε δημοσιευτεί το 2020