Ο Χορευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης "Ήπειρος" διοργανώνει  το '4ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι' και σας προσκαλεί όλους το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 20:30μμ να χορέψουμε και να γλεντήσουμε μαζί στο Κέντρο Πούλκας στο 10.5 χλμ Θεσ\νίκης-Καβάλας (ΔΕΡΒΕΝΙ). Μουσικοί από την Ήπειρο και όλη την Ελλάδα θα πλαισιώσουν την εορταστική εκδήλωση. Θα παρουσιαστούν χοροί απο όλη την Ελλάδα και κυρίως απο την αγαπημένη μας Ήπειρο. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με μουσικούς από όλη την Ελλάδα. Το παραδοσιακό γλέντι θα το πλαισιώσει ο Νίκος Μπούσιος με το κλαρίνο του, ο Παναγιώτης Μπούσιος με το βιολί του, ο Γιώργος Πατσούρας  με το τραγούδι του, ο Τάκης Παλιογιάννης στο λαούτο και ο Λευτέρης Παύλου στα κρουστά. Θα συμμετέχουν μουσικοχορευτικά τμήματα. Περισσοότερες πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 6977218267 Στεφανος Φασιάς και 6945123890 Χριστίνα Βουλγαριδου.

Οι προσκλήσεις για το 4ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ θα διατίθενται από την Τρίτη την ώρα της πρόβας.

Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης σας στο κέντρο ΠΟΥΛΚΑΣ το Σάββατο 16/04/2016 για το ‘’4ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ’’ θα μισθωθεί λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από την πλατεία Αριστοτέλους (στο ύψος της Εγνατίας) στις 20:00 μμ.
Επιστροφή κατόπιν συνεννόησης.
Σας περιμένουμε όλους!
Τα έξοδα του λεωφορείου θα καλυφθούν από το Σύλλογο.